Diuen que els moments especials s'han d'immortalitzar, de fet si ho són realment, no s'obliden del tot,.. però sempre té un regust entre màgic i melancòlic trobar-te una fotografia d'aquell instant, en un àlbum, en un calaix o penjada a la paret. De cop i volta, aquesta imatge esdevé un viatge, quasi hipnòtic, cap al record d'un instant que va ser únic, íntim i ple de sensacions abans desconegudes.

Amb aquest objectiu va néixer amb il·lusió pintopanxes; regalar aquestes carícies a toc de pinzell a la pell de la panxa d'una futura mare, a un petit a punt d'arribar que ja percep aquestes sensacions,... regalar aquest moment a la parella o a aquells amics, emocionats, que estan a punt d'encetar una "nova i única aventura". Entreu i remeneu! Pintopanxes és això!

sábado, 19 de julio de 2014

COMENÇA L'AVENTURA... EMPIEZA LA AVENTURA!!!


Per fi!!!,... després d'alguns problemes tècnics,... però gràcies a l'ajuda incondicional del meu "solet",... aquí comença el blog i la pujada d'imatges... d'aquesta aventura,... que va començar com una proposta entre rialles,.. pintar la panxa d'embarassada d'una amiga,... (la Cris) i d'aquí... van venir altres cosines i amigues,.. amb les que ens vam engrescar a perpetuar un instant.. un matí... unes hores... un dia... d'una part d'aquest procés tan màgic.. que és tenir un bebè a dins la panxa. D'aquí.. i d'algunes converses, idees boges,.. bromes... i no bromes, moments que no oblidarem vàries persones,... neix pintopanxes.blogspot.com.es!! BENVINGUTS A TOTS/ES!! 

Gràcies a cadascun dels amics, familiars, companys i company que han cregut en que  aquesta idea podria agafar més color que el que emergeix espontàniament a una paleta de pintura!! Gràcies! perquè aquest somriure que ara tinc a la cara, és gràcies a vosaltres!! 

10 comentarios:

  1. Ets una artista!! Et desitjo tota la sort del món en aquesta aventura :)

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gràcies Marinona!!! no dubtis que si m'embolico triant colors, aniré a buscar l'arc de St.Martí! Dóna "thanks a lot" al Mike! Com m'il.lusiona, nena...

      Eliminar
  2. M'encanta! Ara l'enllaço al meu blog!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Bonica,... anem caminant,... cap a il.lusions,.. qui ens ho hagués dit?? Gràcies per emputjar!

      Eliminar
  3. Respuestas
    1. Gràcies cuca,... tu saps la il.lusió d'un artesà, oi? cada producció és una part que t'estimes com un fillet!

      Eliminar
  4. Moltes felicitats!!!! Segur que anira molt be... Només es qüestió de temps...

    ResponderEliminar
  5. Menuda crack creativa y sensible! Felicidades pintapanxes!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. like you, o posiblemente mucho menos! Cuantísima influencia tendrás tú en todo esto!! Gràcies crack one!

      Eliminar